Praktijk voor

Beeldende therapie,

supervisie en coaching

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor vaktherapie Middeloo te Amersfoort (HU). Sinds 1993 werk ik als beeldend therapeut in de specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (sGGZ). Ik ben rond 1998 ingeschreven als beeldend therapeut in het Register Vaktherapie, waarmee ik voldoe en blijf voldoen aan de kwaliteitseisen van het vak. 

Ik heb vooral gewerkt met mensen  met persoonlijkheidproblematiek en/of met complexe PTSS en dissociatieve problematiek.

Ik verzorg ook nu binnen een GGZ instelling, met veel plezier de individuele beeldende therapie aan mensen die in het dagelijks leven hinder ondervinden van de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor supervisor en coach bij het Kempler Instituut. Ik ben geregistreerd supervisor bij het LVSC, hiermee voldoe ik aan de kwaliteitseisen van het supervisorschap.

Ik begeleid mensen werkzaam in diverse beroepen. Door mijn registratie bij het LVSC voldoet een supervisie traject bij mij aan de eisen van verschillende beroepsregisters.

De totale mens - de zintuigelijke waarneming, de fysieke beleving, de emotionele ervaring, het handelen en de gedachten- wil ik aandacht geven in het leer- en/of behandelproces.

Al mijn ervaring komt samen in mijn eigen praktijk. Hier ontvang ik cliënten, supervisanten of coachees in een veilige omgeving waar geleerd, ervaren en beleefd kan worden. Rust, respect, contact, aandacht, openheid en humor zijn hierbij vanzelfsprekend.

Of je nu als cliënt, als supervisant of als coachee bij mij komt, wees van harte welkom te onderzoeken hoe je ruimte voor jezelf en in jezelf kunt creëren!