Praktijk voor

Beeldende therapie,

supervisie en coaching

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor vaktherapie Middeloo te Amersfoort (HU). Sinds 1993 werk ik als beeldend therapeut in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Ik ben rond 1998 ingeschreven als beeldend therapeut in het Register Vaktherapie, wat betekent dat ik voldoe en blijf voldoen aan de kwaliteitseisen van het vak. 

Ik gaf en geef binnen een GGZ instelling, met veel plezier individuele therapie en groepstherapie aan mensen met persoonlijkheidsproblematiek, mensen met complexe PTSS en mensen met dissociatieve problematiek als AGDS en DIS. In mijn praktijk heb ik ruimte voor mensen die in het dagelijks leven vastlopen en die willen onderzoeken hoe ze hier anders mee om kunnen gaan. 

In 2019 ben ik begonnen aan de opleiding voor supervisor en coach bij het Kempler Instituut en ben ik geregistreerd supervisor i.o. bij het LVSC, hiermee voldoe ik aan de kwaliteitseisen voor begeleidingskunde.

Ik begeleid mensen werkzaam in diverse beroepen. Door mijn registratie bij het LVSC voldoet een supervisie traject bij mij aan de eisen van verschillende beroepsregisters.

De totale mens - de zintuigelijke waarneming, de fysieke beleving, de emotionele ervaring, het handelen én de gedachten over de situatie - wil ik aandacht geven in het leer- en/of behandelproces.

Al mijn ervaring komt samen in mijn eigen praktijk. Hier ontvang ik cliënten, supervisanten of coachees in een veilige omgeving waar geleerd, ervaren en beleefd kan worden. Rust, respect, contact, aandacht, openheid en humor zijn hierbij vanzelfsprekend.

Of je nu als cliënt, als supervisant of als coachee bij mij komt, wees van harte welkom te onderzoeken hoe je ruimte voor jezelf en in jezelf kunt creëren!